huis van t hart
Healing

Een healing bij Huis van ’t Hart schoont je energielichaam op en brengt het in balans. Zo krijg je ruimte om verdere stappen te zetten op je (levens)pad.

Je laat tijdens zo’n healing-sessie oude energie los. Zoals energie van overtuigingen die je bij je draagt, maar die eigenlijk niet meer bij je passen. Of energie van emoties (zoals verdriet, angst, boosheid), die niet meer voedend voor je is. Of energie van andere mensen. Zulke energie vloeit tijdens de healing-sessie zachtjes af naar de aarde.

Werkwijze

Mijn healing-consulten zijn gebaseerd op de grondbeginselen van de intuïtieve ontwikkeling en spirituele trainingen van de school van Barbara Ann Brennan en Linda Keen. Ook gebruik ik energetische krachten van kristallen (stenen).

Tijdens de healing zit je op een stoel. De healing gebeurt in principe zonder lichamelijke aanrakingen. Een enkele keer raak ik een voet, onderbeen of arm aan.

Jij bepaalt (onbewust) wat er gebeurt. Alleen datgene wordt geheald waar jij op dat moment aan toe bent.

Duur en prijs

Een healing-consult duurt drie kwartier tot een uur. Dit is inclusief een korte intake en een kort nagesprek.

Een healing-consult kost €99,-. Voor een traject van drie healingen betaal je €270,- en voor een traject van zes healingen €504,-.

Effecten van een healing

De meeste mensen ervaren een healing als diep ontspannend. Wat mensen verder beleven varieert. De een voelt tijdens de healing niets. De ander ziet beelden, kleuren of licht. Weer een ander voelt warmte of krijgt nieuwe inzichten.

Met een healing pak je de bron aan. Ik sta nog altijd versteld van de effecten van een healing. Het brengt op een diep niveau precies die verandering te weeg waar jij aan toe bent. Of het nou op fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel vlak is.

Een healing zorgt bijvoorbeeld voor verlichting in een periode van heftige emoties. Maar er komen ook regelmatig mensen bij mij voor een healing omdat het simpelweg ontspannend is.

De verlichtende effecten van een healing zijn tot drie weken na de healing merkbaar. Daarna is er een nieuwe balans.

Achtergrond: de kracht van energie

Werken met energie kan enorm bijdragen aan je welbevinden. Alles in de fysieke wereld bestaat tenslotte uit energie, die trilt op verschillende frequenties.

Ons fysieke lichaam bestaat uit betrekkelijk dichte, compacte energie. Om ons lichaam bevindt zich ons energielichaam, met fijne, lichtere vormen van energie.

Het is energie die maakt dat een persoon je meteen aanspreekt - of niet. Of je na een ontmoeting doodmoe bent of juist helemaal ‘vol energie’.
Energie bepaalt of de sfeer in een ruimte je bevalt. En of je lekker in je vel zit.

Energie is subtiel. Energie werkt subtiel, maar is alles bepalend. Bewust of onbewust.

Referenties

Wat anderen zeggen over de healing:

"Ik heb een afspraak gemaakt met Floor voor een healing nadat ik na een galsteenkoliek de ene na de andere kwaal kreeg. Mijn weerstand was erg laag, ik was al moe als ik een trap op liep. Dit had een enorme impact op mijn dagelijkse leven. Ik kreeg het zelf niet voor elkaar om weer in mijn kracht te komen. Er stond een operatie gepland om mijn gal te laten verwijderen.

Floor kende ik van de cursus 'Leef vanuit je Hart!' die zij geeft met Danielle Doeve.

Een mede cursist was erg enthousiast geweest over de healings die Floor bij haar had gedaan.

Ik wist niet goed wat ik van een healing moest denken. Ik besloot het te proberen. Floor is nuchter, praktisch en respectvol in haar aanpak. Niet zweverig, wat je misschien zou verwachten. FLoor bespreekt waar je de healing voor wilt. Dan doet ze haar 'ding' en geeft naderhand weer wat ze heeft gedaan. Ik heb het als heel waardevol ervaren en heb er echt baat bij gehad. Al na de 2e behandeling voelde ik een enorm verschil. Ik had weer meer ruimte en voelde me beter in mijn vel.

Na de derde behandeling voelde ik me weer zo goed, dat ik de operatie heb afgebeld. Iedereen die extra hulp nodig heeft om weer in zijn kracht te komen kan ik Floor van harte aanraden!"

 

"Nadat ik een paar sessies had gedaan bij Floor, begonnen er langzaamaan dingen te veranderen in mijn leven. In mij. Ik merkte dat de dingen mooier, liever, aardiger geworden waren. Het was er niet gelijk, het duurde even, maar ineens realiseerde ik me dat het zo was. Er is meer lol, ik moet steeds vaker lachen. Dat deed ik vroeger veelvuldig, maar op een goede dag ben ik daar, zomaar en onbewust, mee opgehouden. Nu borrelt die lach steeds vaker ergens op, een beetje verlegen nog, en lijkt ie te zeggen: hier ben ik weer!! Hoe het allemaal kan, ik weet het niet. Feit blijft dat het na de warme sessies bij Floor zo gekomen is. In een wereld die me vreemd was, liet zij me thuis komen."

 

"Ik heb nu al door die ene healing zoveel verandering vanuit mijn inner centrum, mijn hart, ervaren dat ik vooruit kijk om verder te gaan."

 

"De healing van Floor gaf me een heel rustgevend gevoel. De sessie gaf helderheid en inzichten over een aantal zaken die ik op de een of andere manier zelf niet helemaal duidelijk kreeg. Floor is iemand die haar cliënten met veel liefde, warmte en wijsheid benadert. Ze heeft haar healing-kracht en techniek duidelijk sterk ontwikkeld. In een korte sessie kan Floor veel voor je betekenen.

Als ik dichterbij woonde zou ik elke 3-4 weken een Floor-sessie inplannen voor 'algemeen onderhoud'!"

 

"Wat ik ervoer tijdens de healing in een aantal trefwoorden: rust, vertrouwen, liefde, overgave en loslaten. Een mooi moment. Het leverde een gevoel van lichtheid en vrijheid op."

 

"Floor voelt wat je nodig hebt en geeft dit op een heel liefdevolle manier. Veel dank."